.


things to do summer 2012!

2012 kommer bli ett för jäkla bra år, har en massa planer för detta år! resor och spontanitet - OCH LIVING the life! Ni kan få reda på lite få saker som redan är 100 procent säkra! wiiihhhoooo..

Summerburst bokat!


Coldplay bokat!



Irland, hälsa på bästa vän! ej bokat - men säkert.




CRAVINGS!!!!

Sol, värme och massa tjohej. Jag hatar kylan, snön, skrapa bilen och fula dunjackan.. lite vackert är det väl med snö - NÄR man sitter framför en brasa i en mysig stuga nånstans i ingenstans!!



4 dagar i grekland aug 2011.

tisdag! nej vadå är det lördag?

Blir helt knas av all dess övertid. Trodde det var tisdags idag (eller ja, blir igår nu). 90% statusuppdateringar om fest, ledighet och annat skoj. Men snart får jag ledigt jag också! Inge vidare att jobba tider som 12-23 en lördag och söndag. Uäääh! men hur som så blir det en bra lön lagom tills min tjugoettårsdag!

Att det är riktigt roliga arbetskamrater gör ju allt så mycket lättare.



the bittersweet between my teeth, trying to find the in-between.. Fall back in love eventually...





den dagen man INTE vill försova sig.


... ett riktigt bevis på att jag inte försover mig bara "för att".
Många har aldrig tagit mina sömnproblem på allvar och tror jag försover mig för jag "typ har lust med det". (men det är ju bara att kliva upp? eller det är ju bara att lägga sig i tid? jag kan ligga i min säng från 10 och kan endå inte somna förrän flera timmar senare. Även fast jag jobbat och varit aktiv med träning osv hela dagarna. Sover i snitt 4 h per dygn och ibland är jag vaken 24 timmar i sträck innan jag kan somna.

För några veckor sen fick jag svar på att vara modell för style by tyras visning på lobby
(som ägde rum idag). Va i sthlm förra veckan på fredagen och prövade kläder osv. Sen dess har jag varit super taggad och längtat ihjäl mig efter dagen det skulle äga rum. Älskar ju göra sånna saker. Igår kom jag hem från jobbet 11, gjorde mig fin inför "morgondagen" och tog en sömntablett för att kunna somna. Ställer en massa alarm + ber folk ringa och väcka mig. Men vaknar jag för det? NEJ. Och gud vilken ångest jag hade när jag vaknade när sanne ringde och fråga vart jag var. Ville bokstavligen gå och dö för jag skämdes + att jag ville så gärna vara med. Hade jag bott i sthlm hade jag ju hunnit men det gör man ju tyvärr inte....

Så istället för detta har jag varit hemma hela dagen (sket att åka till jobbet pga jag var så förbannad på mig själv). Hade ju redan planerat att sjukanmäla mig. Shoppat kläder som tröst, kollat svenska hjältar samt titanic och lagat matlådor till lördag och söndag.





RSS 2.0