Fråga.


Blir sjukt träningspeppad när jag läser din blogg! =) Hur ofta tränar du? Vad jobbar du med/som? Hur är dina arbetstider och hur planerar du in din träning ut efter dina arbetstider? Jag jobbar 7-16 och har svårt att få orken till att åka iväg och träna vissa kvällar när jag gått upp 05.30 och jobbar hela dagen, det är lättare när jag är ledig tycker jag, för jag gillar mest att träna dagtid. Jag kör gym, spinning, skivstång, core och gympapass på friskis o svettis... Kram

Tack :) det är det den är till för! Det beror lite på hur mycket jag tränar. Men jag tränar alltid måndagar, onsdagar, torsdagar, fredagar, samt lördag eller söndag. Vissa dagar tränar jag till och med två gånger om dagen. Tex lägger in löpning, promenader osv. Tränar väldigt lite styrka, ska lägga in det två gr i veckan.

Jag jobbar som lagerarbetare för tillfället, men kommer säga upp mig i maj månad. Jag går upp klockan 05.30 och kommer hem 16.30. Hur jag orkar beror på att jag tycker det är så himla roligt att träna. Är också ofta jätte trött efter jobbet, men när man väl kommer till gymmet så känns det roligt Jag har varit sämre på att träna i perioder för att jag just inte "orkat". Men det konstiga är att jag blir ännu tröttare om jag hoppar träningen. Tränar jag bra känner jag mig mycket piggare än om jag inte skulle träna. Dessutom är jag väldigt noga med att få i mig sex mål om dagen för att jag ska orka jobba och träna som jag gör. Sömnen är också väldigt viktig. Men det ska inte komma ifrån min mun eftersom jag själv sover på tok för lite.
Jag önskar att jag bara kunde sluta mina ögon och somna när som helst, men det går verkligen inte (nattuggla). Hoppas du är nöjd med svaret :)

BOX!!


Igår spinnade jag i 1 h, sen joggade jag direkt efter - 4km. Fick även med min veliga pojkvän på joggingrudan :) mycket kul! Nu ska jag iväg på boxersize, hörs när jag kommer hem! ciao.



Gårdagens & dagens.


Kom nyss hem! Joggade i 35 min. Funderar på att köra lite utfall samt knäböj, får la se. Igår tränade jag kettlebell i solen. 20 min räckte för en sjuuuuu jääävla träningsvärk - känner mig som en 90 åring. Just därför har jag tappat mobilen, böcker, bestick osv i golvet hela dagen.. Varför just idag? Eller.. Ja det händer ju nästan alltid, klumpig som man är. Var nyss påväg att tvätta min mp3 i tvättmaskin..

taggad!


Massa skit mat + alkohol. Inte bra, inte bra - men man måste ju leva lite också :) Nu är jag iaf jätte peppad och ska åka och spinna samt köra lite styrka. Facet räddar jag med ett par solglasögon!




Enjoy.


Solen skiner, jag blir glad och inspirerad. Skönt att slippa dunjackan och all snö. Har varit ute och solat lite / poppat hög musik och läst månadens fitness tidning. Inget man direkt klagar på!


Inge träna idag.


Bakfull...
SÅ otroligt jäkla segt och tråkigt. Ingen träning med andra ord. Men joggade/sprang nästan 7 km igår! Är ju ingen höjdare på springa så jag är nöjd. Imorrn ska jag nog köra lite spinning :)

Har för övrigt sjuk träningsvärk.



Come back and stay.


Shopping med söta maria hela dagen igår. Hittade en hel del grejer till jäkligt bra priser :) Hittade doc inga träningskläder. Skönt att ha hittat bikini iaf! vart en chock rosa. jag och rosa? hmmm... Väldigt ovanligt att jag köper rosa. På kvällen var det brudfest följt av utgång som gällde. Hade riktigt kul faktiskt!

Kände för att vara lite påskig.


Box avklarat.


Var ingen höjdar dag för mig. Tror att jag är på för bra humör? Gör dubbelt så bra ifrån mig när jag är lite putt. Nu ska jag hoppa i badet och sen ska jag ut och mannen + folk. Prövade ha pulsklocka på mig men faaaan vad ont det gjorde då man skulle hålla mitsarna och klockan trycktes in i handleden.. URK!! Helt blå nu. Men ska köpa mig en och ha till andra aktiviteter - kul att ha koll på puls och se hur mycket kcal man bränner.


Glad påsk!

Växer aldrig ifrån påskägg!



Synd.


Klarade inte en månads uppbehåll från pizza. En slank ner på lunchen idag och det var så gott ska ni veta! Men jag klarade i allafall 3 veckor :) Stolt! Brukar ju slinka ner 1/2 pizzor i veckan i vanliga fall.. Har inte varit lika bra med kosten senaste 2 veckorna, lär skärpa mig.

Komsi komsi.


Nytt pass: check!




Det gick mycket bättre än vad jag trodde idag! Gick faktiskt riktigt bra :D Var väldigt annorlunda mot mina andra pass jag haft så det blev en liten utmaning. Nu ska jag lägga mig i ett skönt bad!

Cykla till gymmet, cykla på gymmet, cykla hem.


Massa cykla? haha. Har inte tillgång till bil nu så då får det bli så. Nu ska jag cykla till gymmet för att träna till nya spinningpasset jag ska ha i morgon. Hoppas allt blir som jag tänkt!



Träningskläder.


Att ha snygga kläder när man tränar tycker jag gör mycket. Jag blir mer peppad och på något konstigt sätt  känner jag mig fin klädd - fast det bara är träningskläder. Man kan ju säga att jag i stort sett bor i mina träningskläder, så varför skulle jag välja fula kläder framför fina? Ska beställa 2st , gul och ?? hmm..







Träning / Mat.


15 min rask promenad som uppvärmning.
Därefter 30 min jogging med spring intervaller (snabbt tempo).


Trött på köttfärssås och spaghetti? Eller vill du bara dra ner på kolhydraterna?

Jag käkade köttfärssås till middag idag och valde att skippa kolhydraterna helt. Jag rev vitkål och hade det istället för pasta - vilket är skit gott, try it. Dessutom är det mycket bättre, pastan lägger ju sig som en fet deg i magen bara. Smaken är som baken, men att äta vit pasta dag in och ut kan knappast vara bra.



Bild, Google.

Nämen tjenare.


Helt okej måndag! Rullat på ganska så bra faktiskt. Känner mig däremot som världens sunkilunki. Skulle behöva dra en solning och ta en dusch. Skippar spinningen idag för imorrn ska jag träna in mitt nya pass med takter osv. Så lär bli där i några timmar så att det sitter riktigt bra till onsdag.

Giraff i munktröja. Ciao



mer Spinning.


Haft teori samt praktiskt i spinning i 3 timmar nyss. Riktigt kul måste jag säga :) Man kan alltid lära sig något nytt! Nu skriker magen efter mat! Ska äta thaistorganoff med broccoli, MUMS.

Ett svettigt pass för några veckor sen:



Sommaren knackar på dörren.


Vilket underbart väder det varit idag!
Har doc inte hunnit njuta av vädret idag eftersom jag har haft fullt upp hela dagen. ÅÅÅÅÅH, snart är sommaren här - Mår så mycket bättre på sommarn. Jag skulle vilja bo utomlands hela vintern om jag så fick bestämma. Dunjackor, blek hud, snö och kyla är inte min grej för fem öre.

En grogg och ett fint sällskap i solen, underbart ♥


färg.


Nelly.com



sliiiip, sliiiiiip.


Slipat terassen idag, as jobbigt! men nu är det fint :)

Tränade spinning igår.
Va tvungen att sätta mig ner, fick så ont i höger sida av magen. Träningsvärk? Sträckt mig på något konstigt sätt? Överansträngd? Blindtarmen? Knappast håll eftersom jag hade ont där hela dagen till och från.. Får se om jag blir bättre annars får jag kolla upp det!

Sitter och kollar på tv4play - du är vad du äter. En målmedveten och rolig tjej i detta avsnitt! Hoppas det fortsätter gå bra för henne! Kika in hennes blogg och peppa henne: kattasfett.se



Workout.


1h timme boxersize och 20 min löpning
utomhus direkt efter. Gick väldigt segt att springa, var helt slut efter passet. Men så skönt att ha det gjort! Känner mig duktig.

Måste köpa sportbh och pulsklocka.




how could you be so heartless?

.......................




Räddaren i nöden.


20 min pw.
60 min spinning.

Vet ni vad som hände idag? En skiva snodd, IGEN!!! Men denna gång var det min syster som råkade ut för det. Jag har haft mina skivor hemma sen jag råkade ut för detta.. Alltså vad är det för talanglösa människor som snor skivor? För er som inte vet så är spinningrummet ALLTID låst.. Har folk från kommun som kör pass, kan det vara dom som tjuvar våra skivor? eller någon annan som har tillgång till nyckel. Eller så har vi något spöke på gymmet? så kan det iof vara. Väldigt troligt..

Svin trött idag. Drack lite P.E.P dryck , blev genast piggare.




En månad kvar. UPD!


Ahhh, somnade på sängen och glömde bort maten på plattan.. Luktade helvete i hela huset och nu får jag koka nytt.. Suck.. Lite trött antar jag.. jaja....

Tänkte dra till gymmet, men får bli en snabb pw istället. Tur att spinningen gick kanon igår annars hade jag varit riktigt sur nu. Har träningsvärk?? stört.. Inte ofta jag får det av spinning eftersom jag tränar det så mycket.


Uppdatering! Kände att det inte räckte med pw på 35 min, så jag tog på mig mina springskor och sprang i 20 min i riktigt bra tempo. Duktigt! Ska fortsätta med att springa ute, det var skönt.

tjyyyckling.

Gul outfit, känner mig som en kyckling.



Full...späckad helg!


Igår var det födelsedagsfest för min kära louise som fyllde 20
:) Tänkte vara nykter först men sen slank det ner 4 groggar endå. Vart en väldigt lugn kväll för min del, men jag hade kul! Gud så jag stör mig på folk som bara klampar in på folks fester (speciellt födelsedagsfester). Vad är det för stil egentligen? ingen inbjudan och har aldrig någonsin pratat med personen som fyller år. Gud, jag skäms.. Hoppas loui hade en kanon kväll, för om det är någon som ska ha en bra kväll så är det hon.

Idag är det inflyttningfest som gäller. Idag har jag tänkt att dricka lite mer, men ska även ta det lugnt.. Tål inte alls lika mycket alkohol som förut. Kommer bli skoj tror jag :) älskar gå ut med min syster!

Kom nyss hem från stan, köpt lite nice stuffs.


Good words.


Har nyss njutit av en lunch med schnitzel, broccoli och en massa b-sås. Yummieee! Nu är min mage glad. Borde skaffa en t-shirt där det står : denna kropp byggdes av bearnaisesås.

Lite pepping till mig själv:

Har nästan nått mitt mål med träningen, på egen hand.
Resten ska jag finslipa med en personlig tränare.

Jag kan klara det mesta, bara jag vill och kämpar.

Jag har sparat mycket pengar. Har med andra ord blivit
mycket mer ekonomisk än vad jag var förr.

Sluta vara så självkrititsk, jag gör mitt bästa.

Jag kan lära/leda/hjälpa andra. (Har alltid känt mig som den sämsta)
Men nu har jag lärt mig att även jag kan, jag är inte sämst.

Jag är en bra människa.



Har du också en sämre period? Boosta dig själv med peppande ord. Man måste vara lite ego ibland. Skämma bort sig själv och inte bara andra. Gör saker som gör dig glad. Man måste vara lycklig själv för att kunna vara lycklig med andra. Och man vet aldrig hur länge personerna finns kvar, man måste kunna stå på egna ben. Alltså finna lyckan i sig själv. Skratta och kramas mycket, det är en väldigt bra medicin - är dessutom gratis.


Bad update.


Men jag har så mycket annat för mig och är på grymt kasst humör.
Om jag fuskar med träningen? Nej inte alls. Här körs det på för fulla muggar!

Hade ett helt nytt pass idag, gick väl inte som jag tänkt mig. Ville inte ens hålla spinningen idag pga att jag är så tankspridd och låg just nu.. Men men... Det blir bättre..

Fullspäckat.


Igår var jag och ante bjudna på middag hos syster och jonte. As god mat med efterätt! Drog sedan till bion och köpte lite snacks. Sen när vi skulle gå in så sa hon: ni har bokat biljetter på söder i stockholm. Fan så trött jag blev på mig själv!!! Bokade om bion som gick två timmar senare än vad vi tänkt. Gick och fikade dom timmarna. Snacka om syndardag! Kollade på filmen Iam number four - skit bra film (om man nu gillar overkliga filmer).

Jag har bara hunnit träna en gång idag, en massa annat som kommit i vägen. Har spinnat idag! Amanda hade pulsklocka på sig och fick sedan se att hon bränt 660 kalorier på passet. Måste införskaffa mig en!


Kvällspass.


15 min på crosstrainern, 20 min springa på löparband, biceps samt triceps.
Tränar nästan aldrig armar och jag kan säga att det kändes, fyfan! Riktigt svag. Skulle behöva fixa lite mer styrka i mina armar men annars är jag nöjd med dom när det gäller utseendemässigt. Imorse gick jag en prommis på 20 min. Sen protesterade hunden för mycket. Han gillar inte att bli blöt om tassarna. Jätte löjlig, jag vet..



Sheep on drugs.


Har många äldre på minna spinningspass. Tror dom flesta kanske inte gillar dagens "dunka dunska" musik speciellt mycket? Var många som uppskattade då syster hade lite rocklåtar på sitt pass. Så jag tänkte också göra samma sak. Sitter och kikar runt lite nu :) Får se hur det blir! Lite låtar borde jag väl endå hitta.



angry.


Hade spinningpass idag. Har inte tränat spinning på en vecka. Så jag ska precis till att börja, vad tror ni händer? Jag hittar inte skivan, jag letar men min skiva är SPÅRLÖST! AAAAAAAAAAAAAH, jag fick psykbryk och svettades som aldrig förr. Fick lösa det genom att ta en gammal skiva, kul? NÄ.

Så arg, så pinsamt, ville bara springa där ifrån och gömma mig.



Fettprocent.


Mätte hur mycket fett jag hade på min kropp igår. Jag skulle ha en viss fettprocent för min ålder osv och jag låg på mycket bra. Så jag är väldigt nöjd! Hade lite mindre fett än vad jag egentligen borde ha, men det var inte en massa procent ifrån det jag skulle ha - så det är lugnt.




RSS 2.0