work harder.

Sista pizzan, uppehåll en månad nu - check
Haltimmes promenad - check
Boxningspass - snart.

Och så har maria hakat på att äta godis och läsk max en gång per vecka / inget alls. Cred till den som klarar
sig helt och hållet utan godis i en vecka. (Tror ingen av oss pallar de) haha.



Brun utan sol

Vad menaru? Min hand är inte vitare än min ansikte.

Har precis färgat håret, såg ut som en blandning mellan svinto och en diskborste. Hade väl ca 5 cm utväxt? fräscht. Märkte det i helgen då jag skulle platta och ha utsläppt. Såg ut som skit så var tvungen att ta tag i det!
Men soft att håret växer så fort så att man knappt hinner tänka på att färga det.



Hungrig. hungrig på träning.


Ingen träning sen i fredags!
Gaaaaaaaaaaaaaah, jag får psykbryk när mina träningsrutiner blir dåliga. Det kliar i kroppen och jag känner någon slags hunger.

Om man ska komma nånstans måste man kämpa. Imorrn äter jag min sista pizza, eller ja sista och sista. Ska inte äta en enda pizza till under hela april. Nu är det hårdträning som gäller! Jag ska bo på gymmet och gatorna nu. Ska försöka träna 2 gr om dagen och en dag vila såklart. Detta är min utmaning april månad!



love.

2 nyvakna för 2 år sen.


Fuck this.


Magsjuk.....
Var tvungen att dra hem från jobbet igår. Gick och la mig dirr och sov hur många timmar som helst. Idag mår jag lite bättre, har inte spytt något. Så hoppas att jag är helt återställd ikväll så jag kan dra till worki imorrn. Ska göra mig en god morotssoppa nu, den slinker nog i relativt lätt. Annan typ av mat är nog inte möjlig, spyr jag bara jag tänker på det.


Idag vill jag bara sova, sova. SÖNDAGSÅNGEST!


Spontan utgång i går. Åkte till uppsala, saluhallen. Jävligt nice ställe. Dock jävligt svårt att hålla ihop eftersom det var så jävla mycket folk! Bättre att gå ut någon helg efter löning tycker jag, mycket skönare då. Roligaste på kvällen var nog när jag och amanda sönder dissade en kille och han trodde på allt jävelskap vi sa.

Hade hel brun outfit igår -
Kilklackar i brunt, silkesbruna shorts och ett vitt/svart/brunt mönstrat linne :)

Lägg märke till min gigantiska lennart!
(ja, det är en drink)


lördag.




Massa mys med mannen igår! Båda somnade doc ifrån en as bra film. Men sånt händer. Nu ska jag väcka honom och äta frukost sen åker jag och träffar pellis! Ska shoppa tills jag droppar. Ciao.


Fredag är fridag!


Gårdagens tänk:
Imorrn går jag upp tidigare och gör mig lite snygg inför fredagen. A, men jovisst. Jag försover mig och sätter trosorna bak och fram. Som jag inte märkte förrän jag gick på toa (på jobbet). Inte konstigt att det var så sjukt oskönt i brallan? trodde bara att jag hade valt riktigt osköna trosor först.

Sjukt vad jag uppskattar helgerna. Jag älskar när man kör dom sista minuterna på jobbet och att man vet att det är dags för helg när klockan slår två! Får ett sånt lyckorus i hela kroppen så jag inte ens kan förklara det. Bra att man har ett jobb, annars skulle man ha helg hela tiden och det blir långtråkigt till slut.



Saker man borde växt ifrån.


När man passerat en viss ålder borde man vuxit lite som människa.

* Avundsjuka.

Varför får du, men inte jag? Vad tror personen att den är? Fan vad orättvist, hoppas det går dåligt för personen. Varför får min syster en cola när hon följt med pappa och handlat och inte jag?

Här snackar vi typiskt 5 årings beteende. Att vara avundsjuk är något riktigt fult har jag lärt mig i min uppväxt. Därför känner jag nästan aldrig avundsjuka. Jag kan säga: åh vad avis jag är! men inte så att jag blir arg och förtvivlad för att jag inte får göra samma sak/ får samma sak. Varför inte lära sig glädjas åt andras tillgångar? Är det inte härligt att se att en människa lyckas? Är vi människor verkligen så gråa?

Sen finns det ju självklart en massa saker som är orättvist. Om man tex blir behandlad på ett dåligt sätt eller puttad åt sidan. Då kan jag förstå. Finns en massa fula orättvisor också. Men nu pratar jag om den typiska, banala avundsjukan som ENDAST är ful och avskyvärd. Lägg ner med den, det är ni som mår dåligt ut av den.


* Jag hatar dig, därför ska alla mina kompisar göra det också.

Bara för att jag är osams med någon behöver jag inte blanda in en massa andra i det och få folk att tycka och göra som jag vill. Alla människor är värda att lära känna innan man dömmer dom.

Hur många har inte varit med om att helt plötsligt tittar inte människan på en för att den hört något eller ska vara på någons sida? Sen när man väl är "accepterad" igen kommer dom där nolifers och säger HEEEEEJ! och försöker kanske till och med ge en kram? Nej, det där köper jag inte längre. GFY säger jag bara till sånna! (Go fuck yourself). Hur ytligt är detta inte på en skala? *spyr*


* Skitsnack och rykten.


Är vi fortfarande tretton och inte kan stå för vad vi säger och ta konflikter? Att snacka skit kopplar jag in avundsjuka igen. Hur ofta hör ni någon prata skit om en person som beter sig dåligt som människa? Inte speciellt ofta va? Det pratas oftast skit om dom man är avundsjuka på. Det kan vara att det gått bra för personen, att den ser bra ut, har snygga kläder osv osv.

Säger man något ska man stå för det. Kommer personen och frågar om man sagt en sak som man har sagt (och nekar det) är det skitsnack. Men säger man ja, det har jag sagt - då är det inte skitsnack.

Jag snackar om folk, jag är bara människa. Men jag skulle aldrig säga något idag som jag inte står för.

Några av tusentals idioti punkter som finns.
Ödsla inte eran energi på att hata, snacka och vara avundsjuka.







Boxerzise!


Har nyss kört ett tufft boxerzise pass med syrran! Vi var grymt många på passet idag, väldigt kul. Är nu jätte skakis i händerna! As svårt att skriva nu, haha. Gjorde ett litet klipp så ni får se. Det är helt sjukt!

Ps. Tänk inte snusk nu va.


Fitness.


Hade nyss spinning och fy vad det gick dåligt för mig! Blir så arg när jag kämpar för fullt och inget händer. Kanske beror på den urkassa lunchen jag åt idag? black and white låda (köpmat man hittar i frysdisken). Nej nu jäklar är det dags att bry sig om kosten på riktigt igen, inte en massa godis och chips som det blivit senaste veckorna. FY, FY JONNA!

En sak gör mig i alla fall glad: Nytt nummer av fitness!
Ska kika efter lite spinning låtar ikväll också.




Träning.


Måndag innebär spinning! Men inte jag som styr passet då, utan det är min syster. Riktigt kul idag eftersom hon hade ett helt nytt pass med massa bra musik.



naked.



SPOOOKY!


Mamma kollade min blogg nyss.
(ALL NATURAL) inlägget.

Hon: Vafan har hänt med gardinen?
Jag: Haha va?

Så ser jag på bilden att det ser ut som att halva gardinen är borta.
Vi båda kollar bakåt för att se om gardinen är hel.
Solen är boven antagligen.

Hallå gardin, vart är du?



lördagsträning.


Körde intervall träning på crosstarinern,
riktigt tung belastning sedan lättare belastning med snabb fart. Likaså på spinningcykeln och gångbandet. Efter det körde jag kettlebell. Jag filmade mig själv så att jag ska se vad jag gör för fel så jag kan bättra mig. Kunde bättre än vad jag trodde, vilket var skönt. Har inte hunnit träna så mycket kettlebell efter instruktörutbildningen. Men det ska det bli ändringar på :)



Second.


Köpte en lila tubklänning för 50 kronor.
Nice va? secondhand shoppa är både kul och billigt. Ska ha på mig den nästa gång jag går ut tror jag. När det nu blir? haha. Fick lov att bli en cam bild för det är så svårt att få en bra vinkel med vanliga kameran. Men bättre än inget.

Tror träningen ger resultat? *tittar på benen*.
För er som inte vet, är vaderna det enda "komplex" jag har.
Eller komplex och komplex, minst nöjd med / jag vill förändra.


All natural.


Amanda gick för ett tag sen. Var riktigt kallt att stå i linne ute kan jag säga. Mina läppar är torra som sandpapper, men det är dom alltid när det är vinter. Hoppas de inte syns allt för bra på bilderna bara!

Jag är finare naturell än i mycket smink.
Tycker det är as coolt med svarta markerade ögon,
men jag ser mer trash än snygg ut då.



STRESSAD!


Varit och målat på förmiddagen,
duscha nu, sen kommer amanda, laga mat, släppa in maxe på gymmet/träna själv. Väldigt fullspäckat och stressigt! Ska fota med amanda, naturella foton utan smink. Så behöver inte sminka mig i alla fall så det sparar ju tid. Men nu : HURRY, HURRY!

GAAAAAAAAAAAAAAAAH!


Träning.


Jag älskar träna på fredagar!
Många skippar träningen på helgerna eftersom dom flesta kanske vill ta det lugnt eller har något att göra. Men vi var ganska många på spinningen idag, det gillar jag! Desto fler, desto bättre :) Var kanske inte det smartaste att äta ca 40 min innan träningen men det gick helt okej endå.

Pratade sedan en massa med en av dom nya ägarna. Kan säga en sak: alla andra gym kommer gå i kk.
Jätte drivna människor som vet vad dom vill. Dom är utbildade i en massa saker som har med hälsa och träning att göra. Tror detta kommer bli hur bra som helst.

Inget nytt fitness nr hade kommit ut, jag köpte istället topphälsa. Aldrig köpt tidningen så får se om det är något att hänga i julgranen eller inte. Köpte även mina favorit läkerol som jag nu ska smaska på.


Öronskav, nej tack!


Sjukt trött på plupparna man har i örona när man lyssnar på sin ipod, gör så ont i örona! Att dom hela tiden pluppar ur örona gör dom knappast mer poppis. Så köpte ett par lurar från Skullcandy! Väldigt nöjd :)




Klick!

Egentligen lite för "gulliga" för min smak. Men jag avgudar virkat! Tänk er ett par brunbrända ben, slitna jeansshorts, ett slappt linne och eventuellt en oversize kavaj.



Kvällens träning.

Har kört boxerzise med syster idag! Gick så sjukt bra för mig idag, peppade mig själv till max samtidigt som syrran pushade mig. Älskar när träningen går bra! GO, GO, GO.



Fikus.


Kom nyss hem från "stan", har fikat med amanda, syster och handan :) Jag tog en latte samt en bakad potatis med röra. Väldigt trevligt var det, dock lite för kort tid. Hann bara fika i en timme innan det stängde! Men så är det när man slutar jobbet sent. Kl kvart i 7 är det dags för träning.

By the way, Jag fick förlängt på jobbet! Kanon.

Bokat resa!


Jag är så glad, har nämligen bokat en resa till kreta.
Det är jag och mannen som åker och det kommer bli så himla mysigt! Bara ta dagen som den kommer, lata på stränderna, dricka och äta gott. Var väldigt längesen jag var på en riktigt chill semester. Så ska bli riktigt skönt att bara slappa och ha det gött!

Dock är det ett tag kvar, åker den 20 aug. Men den som väntar på något gott..



Spinning.


Kom hem för inte så längesen.
Känner mig helt slut i både skalle och kropp! Tabbade mig lite idag på passet, men sånt händer. Folk blir väl bara glada om dom får chilla lite? haha. Älskar sitta och skrika på folk.

Ska dricka mitt prutt-in nu :) sen blir det duschen.
Svettiga kramar till er alla.


Kortare jobbdag.


Kom nyss hem från jobbet! Frågade om vi fick sluta tidigare eftersom det var så lite att göra och det fick vi. Imorrn får man reda på om man får förlängt, dom drar ner mer och mer på personal eftersom det hela tiden blir mindre att göra. Orkar inte gå runt och oroa mig längre, det gör bara allt värre. Som om man behöver mer stress, oro och negativa tankar? nej tack. Man får ta det som det kommer helt enkelt.

Nu blir det långprommis, sen ska jag laga god mat åt familjen.


Go your own way.

Ska laga lite dinner nu, blir kolhydratfri matlåda imorrn.


Tyra.


Powenap.


Däckade i sängen dirr efter jobbet. Halsen sviker och likaså skallen. Är så trött på att hela tiden falla in i nya sjukdomar. Frisk, sjuk, frisk, sjuk osv. Låt mig vara as sjuk några dagar sen är det bra! hatar när det faller in lite då och då. Hellre några dagar då man är riktigt dålig än massa strödagar.

jettsetarn klipptes idag. Puppyyy cutee!


Tradera Auktion.


UTROPSPRIS: 1kr.
KÖP NU: 330kr/h.


Spanar.

Sitter och väntar på att en tradera auktion ska gå ut. Jag bara ska ha det jag budat på! Ingen får komma i vägen för att jag ska vinna auktionen. Vad budar jag på? maha - tror ni att ni får veta? s-Nopp.



Varför är halsduken bra?

* Har man munsår eller munherpes så kan man täcka det.
* Har man en riktigt fin färsk innåt finne kan man täcka den.
* Har man en saftig dubbelhaka kan man trolla bort den.
* Har man dåligt med foundation kan man sminka halva ansiktet
och täcka den osminkade halvan med halsduken.



Bout-spouttare.

Långhårig as hell, va tvungen att fixa hans lugg. Tur att han har klipptid imorrn.



Fullspäckad söndag!


Upp med tuppen och måla hemma hos mormor idag. Fick en del gjort, vilket är kanon skönt. Drog hem och duschade och drog vidare till josse och jonte som hade inflyttning/födelsedag fika.

Käkade på max och åt en massa fika, ont i magen nu.



LOSER.

Vräkt i mig en kanon middag! Plankstek och självklart med en massa, massa b-sås. Ligger och degar framför tvn nu, kollar på en film på 3an nu som heter loser. Riktigt soft lördagskväll med andra ord!



Självmord.

Att cykla ute när det är is över hela gatorna är knappast någon bra ide. Jag var helt enkelt för lat för att gå idag, men skulle det tagit så mycket längre tid att gå? Nä. Första och sista gången jag cyklar denna vinter. Det är ju förfan livsfarligt. Var påväg att vurpa säkert 10 gånger, så gick av cykeln.

20 åring död, cyklade omkull.. låter inge vidare va?

Ps. Lägg inte märke till byxorna, dom var ett nödfall.
Glömde mina kläder hemma igår. Äta naken med svärföräldrarna / i stinkande träningskläder
eller låna pojkvännens ultimata mysklädsel? givet svar.



Hur hittar man hem till mormor?


Jag var nyss hem till mormor, hon har precis flyttat hit. Eller ja, hon har inte flyttat in än men vi håller på och renoverar. Inte det lättaste att veta vilket hus det är eftersom det finns minst 20 liknande radhus på samma gata. Vad kollar jag då efter? jo jag kollar efter..

Pappas ciggpaket.



Och en katt av något slag.



... då vet jag att jag kommit rätt!


Nyårlöften samt beach 2011.


Så trött på att se alla dagliga facebookinlägg samt blogginlägg där det står wohooow beach 2011 här kommer jag!!! Hur länge håller detta i sig tror ni? Precis efter nyår hade vi FULLT på spinningpassen. Sen droppar folk av efter ca en månad. Sen kommer dom tillbaka ca en månad innan sommarsäsongen börjar.

Vad tror folk?

* Om jag kör stenhårt i en månad går jag ner i vikt och håller den till sommarn.
* Om jag lyfter en hantel vaknar jag upp med världens biceps muskler imorrn när jag vaknar.
* Jag kan bli fit genom att äta massa skit och träna någon gång i månaden.


FEL, fel, fel.
Dessutom - varför vill man inte vara snygg och hälsosam året runt? det handlar väl först och främst att man ska må bra/se bra ut eller vill nå ett mål. Ska man gå runt som en padda inför tex sin pojkvän hela vintrarna så kan man väl lika bra se ut så på sommarn också? för det är väl för sin egna skull samt sin pojkvän man vill vara fin för? så känner i alla fall jag. Jag bryr mig inte om vad de övriga tycker.

Folk vill ha snabba resultat och därför tröttnar dom fort eftersom det tar tid innan man får resultat. Man får faktiskt kämpa om man ska komma någonstans. Det är inte bara att köpa en grej ifrån tvshop och sätta på magen och tro att man ska få kroppen man vill ha.

Satsa istället på:

* Börja tidigt, ha ett långsiktigt mål.
* Träning ska vara roligt, hitta din typ av träning.
* Må bra, ät bättre - men unna dig också.

* Ät var tredje timme.
* Svält dig inte.
* Skit i vågen, riktigt dålig uppfinning enligt mig själv. (eftersom alla tjejer är besatta av siffrorna som står på vågen) Sifforna är inte viktiga! Det där kilot du gått upp kan lika bra vara muskler.
* Mät dig med måttband och kolla dig i spegeln istället för att väga dig.
* Våga att ta i! Många tjejer tror dom ska bli biffiga om dom tar i (vilket är fel, vi har väldigt svårt att få riktigt biffiga muskler). Detta tänkande resulterar i att tjejer meskör och inte får några speciella bra resultat.
* Köp proteinpulver. (nej, man blir inte biffig av det) Får man inte i sig tillräckligt med protein så tar kroppen ifrån musklerna istället ifrån fettet - vilket gör att vi bryter ner musklerna och lägger på oss mer fett.

Finns sjävklart en massa fler råd. Men det viktigaste av allt: du ska va nöjd!
Jag är ingen expert, men dessa är mina råd och jag tycker dom funkar.




Människor alltså.


Månen ligger nära
och detta ska tydligen påverka tisdvattnet om jag förstått det rätt? är inte speciellt insatt i detta. Har redan hänt saker i japan och nu är det en våg påväg in i hawaii. Sitter och kollar live på en hemsida. Och vad tror ni människorna gör? Jo, promenerar och cyklar på stranden. Vilka pantskallar!

Hade jag varit utomlands och fått en varning skulle jag ta mig till något ställe där det fanns ett riktigt högt berg eller något dylikt. Skulle då fan aldrig ta en strandpromenad...


http://www.hitsunami.info/



How wonderful life is.


Awwwww! titta vad jag hittade nyss - mer än 2 år gammalt kort på min fina,älskade,bästa pojkvän! Ser så himla liten ut här mot nu :) men det är väl skillnad på att vara 17 och 20, händer rätt mycket under den tiden. Kan inte förstå vart tiden tar vägen, har så himla kul och trivs sjukt bra i andreas sällskap. Han är allt jag vill ha.

Massa fjäsk till dig min solstråle. ♥



Precis som tanterna.


Ville göra något nytt med mitt tråkiga, livlösa hår. Eftersom jag inte passar speciellt bra i coola frisyrer så valde jag att lock-permanenta mig. Resultatet vart riktigt bra, men sliter ganska mycket på håret.

Snyggast före eller efter?



benni vill bara pussas

Så fort man ska ta kort vill han bara pussas.




men tillslut gav han upp. typ. 2 bilder av 40 blev bra bra.




Katt i halsen.


Inge jobb för mig idag. Har ont i halsen och skallen! Har precis kommit igång med träningen sen jag var sjuk sist och självklart blir man sjuk när det går som bäst igen. Har legat i sängen hela dagen och kommer nog ligga här och bara mysa ett ganska så bra tag till. Har lovat mig själv att inte vara borta från jobbet marsmånad men kroppen säger nej, så vad ska man göra? hoppas man får vara kvar i april trots jag varit borta lite nu i februari + idag. Ska till jobbet imorrn hur jag än mår.

Bjuder på en rolig bild!
Lägg märke till längdskillnaden
och min misslyckade bushand


Brrrrrrrrrr.


It`s cold outside!
Så sjukt trött på det här tråkiga vädret. Regn, snö, blås och allmänt sliskigt och snuskigt på marken - Inte ens ett par vinterskor hjälper!

Ska snart på spinning, inte alls sugen att spinna idag. Har ont i axlarna och är hur trött som helst. Shit så jag gnäller! men man kan inte alltid vara glad och satisfied.


Krafter?

Var helt körd efter jobbet idag, somnade till och med i bilen påväg hem! Men bestämde mig för att dra iväg och träna endå. Man är ju tyvärr inte lika motiverad när man är trött. Men kändes att det gick rätt så okej i alla fall! Har varit riktigt dålig med att hålla godissuget i styr. Har ätit något skit varje dag nu i en veckas tid, inte bra!

Men det är för att jag har min förbannade vampyrvecka, kan inte hålla mig ifrån sötsaker då. Blir seriöst helt galen om jag inte får något sött i mig! Har jag inge godis kan jag äta sockerbitar. Men snart är den över och då får jag hoppas att jag lugnar ner mig.




Ortursvecka.

Hel flummig vecka har det varit. I onsdags blödde jag en massa näsblod, torsdagen ramlade jag och slog knät i en järngrej på terassen och i fredags efter bion spydde jag som en räv. Snacka om otursvecka alltså! Kroppen mår knappast bra.



many dreams.



Vad jag gjorde igår.

Hemma spa hos louise igår (fick det av henne när jag fyllde år). Vi åt en gott och pratade en massa. Jag fick massage i en timme och det var så otroligt skönt! kände mig riktigt bortskämd faktiskt, haha. Badade och filade fötterna i olja/salt vatten och satt sedan på en massa bodylotion på fötterna som vi sen stoppade i påsar + tofflor. Vart riktigt varma och mjuka! Kan behövas när man traskar kring i träskor 5 dagar av 7. Fick också ett paket med spa grejer och en ring :) tack så mycket louise för en kanon kväll!






Full rulle hela dagen!

Började dagen att åka och sola med mameli. Sedan tog jag på mig skitkläder och drog hem till mormor (som ska flytta till en lägenhet här i närheten). Det renoveras för fullt där.  Idag har vi målat i flera timmar så är helt slut i axlar och armar!

Såhär ser jag ut nu, osminkad och full i målarfärg.




Finally fredag!

Nämen tjenare! Har tänkt att börja blogga nu igen. Har saknat att skriva av mig! Amanda håller på med min bloggdesign och det tar tid och jag orkar inte vänta längre. hehe. Så kommer skriva inlägg medans hon fixar. Tror doc  att jag inte har några läsare kvar eftersom jag inte bloggat på .. hmm.. snart ett år? men det är bara bra eftersom bloggen är ful och tråkig nu.

Ikväll är det bio och thaimat med mannen som står på schemat <3
- Men först ska jag leda ett spinningpass!



RSS 2.0