Fråga.


Här var det dött! Har någon infektion i kroppen som vägrar att lämna mig. Måste ringa doktorn, för nu har jag varit riktigt trött och dålig i snart en månad. Detta resulterar i - ingen träning at all! Tror ni jag lider? Japp.. Kan inte heller hålla mig från att frossa dålig mat och godis i såna här perioder.. URK!

Anonym:
Kan du inte skriva lite om träning & om hur du äter? Snyggt resultat men inte smalare än så :)





Svar:
Tack så mycket! Trivs faktiskt väldigt bra med min kropp för tillfället (även om jag tycker jag blivit lite för smal). Men känner mig piggare och mer fast i kroppen! Sen finns det självklart saker jag vill finslipa - som min hållning tillexempel. Har skrivit ett liknande svar för inte så länge sedan. Jag äter 6 gånger om dagen, vissa dagar äter jag mer kolhydrater och vissa andra dagar mindre. Äter betydligt mindre kolisar nu än vad jag gjorde förr. Nu äter jag mer kött och grönt än tex pasta. Fettet bryr jag min inte alls om, äter väldigt mycket fett! Mina maträtter är alltid översvämmade med såser.. Går inte på någon diet utan tänker bara lite mer på vad jag stoppar i munnen! Jag tror vi behöver lite av allt, bara att vi äter "lagom" och inte missbrukar. Träning skriver jag väl i stort sett om varje dag, så vet inte vad jag ska skriva mer? :)





50 %

Har egentligen skostopp, men när jag såg dom här kilklackarna bära en röd lapp med 50% så var jag bara mer än tvungen att ta hem dom. Älskar kilklackar, passar mina missbildade fossingar kanon.




Shoot.


Ursäkta för en dålig uppdatering! men jag har varit sjuk så har inte tränat något sen i lördags.. Är på bättringsvägen nu så ska försöka dra igång i helgen igen :)

Bjussar på enn bild amanda har tagit på mig (Helt naturell).


ögonbryn!

 



Marlene färgade mina bryn igår!
Oh herregud vilken skillnad det blev, såg ut som om jag hade mycket tjockare bryn när jag fick på mörkare färg. Men först såg jag ut som mr bean för att det var mycket färg som fastnade på huden. Haha, gud vad rolig jag såg ut! Nu ser det däremot kanon ut.

Plockade samt färgade mina bryn på salong i vintras nån gång. ALDRIG MER! Ville bara finslipa brynen lite men fick istället smala fjortis bryn.. Jag tycker det är snyggare med lite buskigare bryn men sen finns det ju dom som passar bättre i smala (inte många).. Jag ser iaf inte bra ut i smala!

« Sådär såg dom ut då, som längdskidor fast upp och ner.
Nu har jag äntligen lyckats spara ut dom lite i alla fall.
Tar väl ett tag till innan jag får dom exakta jag vill ha.






next to you.





Vad jag gjort hela dagen:




Step up!

Bild: google.

Körde ett step up pass (easy) klockan tio i morse.
Eftersom jag bara prövat step en gång förut antog jag att det skulle gå åt helvete men nej det gick faktiskt bra. Första gången jag körde fick jag inte ut någonting av träningen eftersom det var så mycket tänkande och dessutom tyckte jag det var tråkigt. Är inge vidare på koordination men jag har fan blivit bättre :) Kan det ha med självkänsla och positiva tankar tro?

Förut blev jag arg och generad när jag gjorde fel. Desto mer negativa tankar desto sämre går det, i alla fall vad jag märkt. Nu skrattar jag åt mina felsteg och kämpar vidare. Trots min dåliga koordination och nybörjare som jag är så brände jag totalt 465 kcal på 45 minuter! Riktigt stolt. Mer kommer det bli!

Min pulsklocka har anlänt!






Min Pulsklocka anlände till coop igår
, men hann inte hämta ut den förrän idag! Var till gymmet och tränade den bakre rotator cuffen samt axlar - Behöver verkligen fixa till en snygg hållning. Många tjejer har dålig hållning.. Axlarna blir lixom framåtlutade och man ser allmänt pucklig och svag ut. Är ingen höjdare på att träna ryggen om jag ska vara ärlig. Men det ska de bli ändringar på! Har min PT till hjälp eftersom jag är ingen expert när det gäller att träna rygg och hållning. Kan bara vissa basic grejer.

Efter jag kört det visade han mig en kanon benböj övning som nästan tog livet av mig bokstavligt talat. Bränner nå sjukt bra på både insida, bakre lår samt rumpa! Avslutade med en powerwalk med louise, vi gick i 1.35 minuter. Brände massa kalorier må jag säga! Tiden rinner iväg när man har roliga saker att prata om.






Ny träningsform.


Körde en timmes spinning sen drog jag direkt på yoga! Första gången, men gud så skönt det var. Stel som fan är jag men det ska det bli bättring på. Bra med lite lugn träning för en gång skull..



Inge sug på att träna.


Inte mått nå bra. Värk och sömnlös natt. No work.
Trots detta vart det lite träning, 4km löpning och 1km crosstrainer.

Skulle behöva massa kramar från mannen.



Noll kontroll.




Mensssssssssssssssssssssss. Fan vad jag hatar det! Godis sugen hela tiden men värst av allt så har jag en sån förfärlig värk så att jag kan spy / känns som jag ska falla ihop när som helst. Lär nog kirra något recept, för det här funkar ju inte. Tryckte nyss i mig pannkakor och kex och är fortfraande lika sugen.

Sen blir det ju inte så mycket "mysa" som tjejer brukar säga. *host





HealtBar.




I med lite protein och annat skit efter träningen! Fyy vilken mjölksyra jag börjat fått eller är jag bara dålig med strechningen? så jag blir stel? Något är i alla fall inte som det brukar vara. Tar lixom emot när jag tränar. Iof tränade jag en massa förra veckan - sprang, spinning, benövningar, sparkar på boxningen osv. Kanske blev för mycket? Hade grymt ont i bena fredag till söndag. Så var tvungen att vila lite.


Ta skit och omvandla det till guld.


Nu är träningsveckan igång igen efter all alkohol och smask sen helgen! Nu ska jag byta om och dra iväg på spinning, syrran som har pass idag! Efter träningen ska jag väl dra tummen ur röven och fixa rummet.


RSS 2.0